طرز تهیه املت مکزیکی

طرز تهیه املت مکزیکی

5 / 0
[ 0 رای ]

omletmexicyطرز تهیه املت مکزی

مواد لازم :

فلفل دلمه رنگی، نگینی خرد شده نصف پیمانه
هویج ۱ عدد متوسط
قارچ خرد شده نصف پیمانه
پیاز خرد شده نصف پیمانه
تخم‌مرغ کامل ۴ عدد
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
شیر یک چهارم پیمانه
پنیر چدار رنده شده نصف پیمانه
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

 طرز تهیه :

برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آب‌ پز شود. سپس آن را نگینی خرد کنید. در یک تابه نچسب ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد.در آخر فلفل‌ها را نیز اضافه کنید و آن‌ را از روی حرارت بردارید.در ظرف مناسب دیگری تخم‌ مرغ‌ ها، سفیده و شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند.

سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در آن بریزید. تخم‌مرغ‌ ها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا یک سمت آن بپزد.بعد آن ‌را برش بزنید و به سمت دیگر برگردانید و از مواد حاضر شده و پنیر چدار رنده شده روی یک سمت هر برش بریزید و آن‌را روی خودش تا کنید. سپس در ظرف را حدود ۳ دقیقه ببندید تا پنیر آن آب شود. با سس گوجه فرنگی آن‌را تزیین و میل کنید.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.