طرز تهیه سالاد قارچ با مرغ و پاستا

طرز تهیه سالاد قارچ با مرغ و پاستا

5 / 0
[ 0 رای ]

fo698

مواد لازم :

پاستا ۲۰۰ گرم
خیار خلال شده ۱ عدد
گوشت مرغ یا گوشت ژامبون قطعه قطعه شده ۲۰۰ گرم
قارج دکمه ای یا کلاهک بسته ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی پوست کنده و دانه در آمده و خرد شده ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری
پرتقال خرد شده ۲ عدد

طرز تهیه :

مرغ را پخته و تکه تکه کنید . پاستا را آبکش و سرد نمایید . همه مواد را روی هم ریخته سپس سرکه و روغن زیتون و پرتقال را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. این مخلوط را بایستی به مدت ۳ الی ۴ ساعت درسس بخوابانید و طی این مدت یکی دو بار سالاد را با دقت برگردانید و مجدداً پیش از سرو کردن این عمل را تکرار کنید .

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.