طرز تهیه فالوده هندوانه

طرز تهیه فالوده هندوانه

5 / 0
[ 0 رای ]

fo900

مواد لازم:

 آب هندوانه  ۵۰۰ میلی‌لیتر یا ۲ پیمانه
شكر ۱۰۰ گرم
فالوده ۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ‌خوری
عرق نسترن یا آب یك‌دوم پیمانه

روش تهیه:

هندوانه را آب گرفته و از صافی رد كنید. شكر را به آن اضافه كنید تا حل شود. پودر ژلاتین را روی آب یا عرق نسترن بپاشید و به روش بن‌ماری قرار دهید تا ذوب و یكدست شود. فالوده اگر یخ‌زده باشد باید نرم شود و به دمای محیط برسد. هندوانه و شكر حل‌شده و فالوده را با هم مخلوط كنید. ژلاتین را پس از حل شدن كنار بگذارید تا كاملا به دمای محیط برسد و خنك شود، سپس به بقیه مواد اضافه كنید. در انتها همه تركیبات را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال به مدت ۳ تا۴ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از این زمان مواد را از یخچال خارج كرده و كف قالب را به مدت ۵ ثانیه داخل آب‌جوش قرار دهید و در ظرف مورد نظر برگردانید. یك دسر خوشمزه تابستانه آماده خوردن است.

نکته :

از عرق بیدمشك نیز می‌توان به‌جای عرق نسترن استفاده كرد.اگر هندوانه شیرین است از مقدار شكر كم كنید.

فوت آشپزی :

مایعات فالوده را از صافی عبور  دهید و از رشته های فالوده استفاده کنید.هندوانه باید به دمای محیط برسد.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.