دستور تهیه قهوه میوه ای

دستور تهیه قهوه میوه ای

5 / 0
[ 0 رای ]

fo886

مواد لازم

 

قهوه دم کرده(قهوه اسپرسو یا قهوه ای تیره که به وسیله قهوه ساز دم شده باشد) ۴۷۵ میلی لیتر
آب سیب ۴۰۰ میلی لیتر
پرتقال ۱ عدد
شکر قهوه ای ۳ تا ۵ قاشق مرباخوری
چوب دارچین ۱ عدد کوچک
چوب دارچین برای سرو

طرز تهیه

پرتقال را با پوست حلقه حلقه کنید، قهوه دم کرده، آب سیب، پرتقال، شکر قهوه ای و چوب دارچین را در قابلمه مناسبی بریزید و روی شعله گاز قرار دهید.حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا طعم مواد بخورد هم برود به وسیله ملاقه مایع جوش آمده را در صافی که روی پارچ کوچکی قرار داده اید بریزید و قهوه آماده شده را در ۴ فنجان مخصوص کاپوچینو ریخته و در هر کدام یک چوب دارچین قرار دهید و فورا سرو نمایید.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.