طرز تهیه لقمه اسفناج

طرز تهیه لقمه اسفناج

5 / 0
[ 0 رای ]

 fo881

مواد لازم :

 ماست و روغن مایع و آرد ذرت  از هر کدام یك پیمانه
 سركه  یك قاشق غذاخوری
 تخم‌مرغ  یك عدد
 بیكینگ‌ پودر  ۱/۴ قاشق چایخوری
 نمك و فلفل و آرد سفید  به میزان لازم

مواد لازم میانی :

 اسفناج  ۵۰۰ گرم
 پیاز  یك عدد
 پنیر سفید  ۵۰ گرم
 كره  یك قاشق غذاخوری
 نمك و فلفل  به میزان لازم

طرز تهیه :پیاز را خرد كرده و با كره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه كرده و تفت دهید. نمك و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنید. در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیكینگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ریخته و با هم مخلوط كنید و آرد سفید را تا زمانی كه خمیر یك‌دستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را كمی ورز دهید.  بعد از آن به اندازه یك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مایه اسفناج  كمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فری كه از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.