طرز تهیه کیک گردو و نسکافه

طرز تهیه کیک گردو و نسکافه

5 / 0
[ 0 رای ]

wgrezsrgvc

مواد لازم :

تخم مرغ سه عدد
کره ۱۰۰ گرم
شكر یك پیمانه
آرد دو پیمانه
شیر یك پیمانه
بیكینگ‌پودر دو قاشق چایخوری
آب پرتقال دو قاشق سوپخوری
پودرنسكافه دو قاشق چایخوری
گردوی خردشده نصف پیمانه
كشمش در صورت تمایل به میزان لازم
طرز تهیه :

همه مواد بجز كشمش و گردو را در ظرف همزن ریخته ابتدا با دور كُند سپس با دور ملایم بزنید تا تغییر رنگ دهد و یك‌دست شود. آن‌گاه كشمش و گردو را اضافه كرده و با هم مخلوط كنید. این كیك را درون قالب ( می‌توانید هم از قالب كامل و هم از قالب‌های تكی استفاده كنید) بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.