طرز تهیه شیرینی کاکا

طرز تهیه شیرینی کاکا

5 / 0
[ 0 رای ]

index

کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.

مواد لازم :

 

آرد گندم ۱۵۰ گرم (یك پیمانه)
كدو حلوایی پخته و له شده یك پیمانه
تخم‌مرغ یك عدد
شكر نصف پیمانه
بیكینگ پودر یك قاشق چایخوری
گلاب یا شیر نصف پیمانه
گردو خرد شده در صورت تمایل نصف پیم
دارچین، هل و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه :

تمام مواد را باهم مخلوط كرده و می‌‌گذاریم نیم ساعت بماند، سپس به شكل دلخواه (یا دایره‌های كوچك) درآورده، در روغن سرخ می‌‌كنیم. در هنگام مصرف، می‌‌توانید كمی پودرقند و دارچین روی آن بپاشید و با خلال پسته تزئین كنید.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.