طرز تهیه سالاد نیس(سالاد فرانسوی)

طرز تهیه سالاد نیس(سالاد فرانسوی)

5 / 0
[ 0 رای ]

fo834

سالاد نیس یا نیسوآز یک سالاد فرانسوی که در بندر نیس بیشتر رایج است.

مواد لازم : برای دو نفر

 

ماهی شور ۱۰۰ گرم
لوبیا سبز پخته شده ۱۵۰ گرم
زیتون سیاه ۶۰ گرم
مرغ پخته ۱۰۰ گرم
كاهو خرد شده ۱۰۰ گرم
كنسرو تن ماهی یك قوطی
تخم‌مرغ پخته یك عدد
پیاز نگینی شده یك عدد
گوجه‌فرنگی چهار قاچ یك عدد
فلفل سبز تند ساطوری دو عدد
لیموترش دو عدد
سیب‌زمینی پخته یك عدد
روغن‌زیتون یك قاشق غذاخوری
سركه دو قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ماهی شور را بخارپز كرده پوست و استخوان آن را بگیرید و با چنگال خرد كنید، كنسرو تن ماهی را بازكرده و روغن آن را خالی كنید. كنسرو تن ماهی، لوبیاسبز، پیاز، سیب‌ زمینی، سینه‌ مرغ و فلفل‌ سبز را در كاسه‌ای بریزید. روغن‌ زیتون، سركه و آبلیمو را روی مواد ریخته، به آنها نمك و فلفل بپاشید. سپس در ظرف مورد نظر، سالاد كاهو و موادی را كه آماده كرده‌اید به صورت كوپه‌ای درآورید و با ماهی‌ شور، تخم‌مرغ، گوجه‌ فرنگی و زیتون‌سیاه، سالاد را تزئین كنید.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.