طرز تهیه سینه مرغ سوخاری تراوا

طرز تهیه سینه مرغ سوخاری تراوا

5 / 0
[ 0 رای ]

fo831

تراوا همان داستان اسب چوبی است كه باعث فتح جزیره تروژان یا تراوا توسط جنگجویان یونانی شد. این اصطلاح در آشپزی قدیم یعنی سینه پر شده از صمغ‌ های مختلف و سحرانگیز كه باعث خرسند شدن قلب‌ های علاقه‌ مندان به این نوع غذاهاست می‌ شود.

مواد لازم :

 

سینه مرغ یك عدد
تخم‌مرغ یك عدد
شیر نصف پیمانه
آرد سفید یك پیمانه
آرد سوخاری یك پیمانه
ادویه یك قاشق چایخوری
قارچ پخته‌شده دو قاشق غذاخوری
پنیر گودا ۲۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی یك قاشق غذاخوری
اسفناج پخته شده یك قاشق غذاخوری
ژامبون یك ورق
نمك و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :سینه مرغ را كوبیده و كمی نمك و فلفل به آن می‌ زنیم. سپس یك ورق ژامبون را روی آن می‌گذاریم و بقیه مواد را روی آن قرار می‌دهیم. آن‌گاه مرغ را به آرامی پیچیده و به آرد سفید و پس از آن به مخلوط تخم‌مرغ و شیر آغشته می‌كنیم. در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاری می‌غلتانیم سپس در روغنی كه از قبل داغ كرده‌ایم قرار می‌دهیم تا به مدت ده دقیقه بپزد. در مرحله آخر، مرغ را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم تا تمام مواد خوب مغز پخت شوند، در این لحظه غذا آماده است.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.