طرز پخت نان بادام زمینی

طرز پخت نان بادام زمینی

5 / 0
[ 0 رای ]

fo819

مواد لازم :

 

آرد سه و نیم پیمانه
مایه خمیر ۱۰ گرم
شیر و روغن از هر کدام نصف پیمانه
تخم‌مرغ و زرده آن از هر کدام یك عدد
كره گیاهی (مارگارین) یك قاشق سوپخوری
نمك و شکر از هر کدام یك قاشق مرباخوری
بادام‌زمینی آسیاب‌شده و آب به میزان لازم
كنجد و خرفه به میزان لازم

 

 طرز تهیه :

آشپزی-آرد، مایه خمیر، نمك و شكر را با هم مخلوط كرده وسط آن را گود كنید سپس شیر، روغن و تخم‌مرغ را بریزید و آرام‌آرام آرد را با آن مخلوط كرده و آب به آن اضافه كنید تا خمیر یك‌دستی به دست آید و به دست نچسبد. از خمیر چند چونه درست كرده و هر كدام را با وردنه به صورت دایره باز كنید روی خمیر را با مارگارین كه در محیط نرم شده چرب كرده و پودر بادام‌ زمینی را روی آن بپاشید و آن را به صورت نازك رول كنید و دور خودش مثل گل بپیچید و روی آنها زرده مالیده، كنجد و خرفه بپاشید و داخل سینی فر چرب شده قرار داده و ۱۵ دقیقه به آن استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

آنگاه در فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا حدی كه روی نان‌ها طلایی شود.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.