روش تهیه چیزکیک شکلاتی بدون پختن

روش تهیه چیزکیک شکلاتی بدون پختن

5 / 0
[ 0 رای ]

روش تهیه چیزکیک شکلاتی بدون پختن

روش تهیه چیزکیک شکلاتی بدون پختن

این چیزکیک خوش‌ طعم به فر یا پخته شدن نیازی ندارد و می‌توانید خیلی راحت در خانه تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم

  • نصف پیمانه کراکر یا بیسکوئیت خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری کره آب شده
  • یک ورق ژلاتین
  • ¾ پیمانه شیر کم‌چرب
  • ۵۵۰ گرم پنیر خامه‌ای کم‌چرب نرم شده
  • ۲۲۵ گرم پنیر خامه‌ای بدون چربی نرم شده
  • ۲۲۵ گرم خامه ترش کم‌چرب
  • ۱/۳ پیمانه شکر
  • دو قاشق چایخوری وانیل
  • ۱۱۰ گرم شکلات تلخ آب شده
  • تمشک یا توت‌فرنگی تازه (اختیاری)

طرز تهیه

  1. برای تهیه کیک زیر چیزکیک، در یک کاسه متوسط، بیسکوئیت‌های خرد شده و کره آب شده را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم شوند. آن را کف یک قالب گرد فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرد. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا مواد روی کیک آماده شوند.

  1. برای قسمت پنیری، در یک قابلمه کوچک، ژلاتین را در شیر بریزید و ۵ دقیقه کنار بگذارید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. سپس آن را ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.

  1. در یک کاسه بزرگ، پنیرهای خامه‌ای رابا هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا نرم شوند. خامه ترش، شکر و وانیل را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط شیر و ژلاتین را بیفزایید و هم بزنید. مخلوط را دو نیم کنید. شکلات آب شده را روی نیمی از آن بریزید و هم بزنید.

  1. نیمی از مخلوط شکلاتی را روی کیک بریزید و کاملا روی سطح آن پخش کنید. نیمی از مخلوط سفید را روی آن بریزید و با قاشق باریکی آنها را به صورت دایره‌ای هم بزنید تا فرم ابروباد به خود بگیرند. دوباره همین مراحل را تکرار کنید. چیز کیک را به مدت ۶ ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود.

  1. برای سرو، خیلی با احتیاط چیزکیک را از درون قالب خارج کنید. روی آنها را با تمشک یا توت‌فرنگی تازه تزئین و سرو کنید.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.