طرز تهیه سالاد تایلندی با سس بادام زمینی

طرز تهیه سالاد تایلندی با سس بادام زمینی

سس بادام زمینی طعمی متفاوت برای کسایی که از سالاد های معمول و مزه آنها خسته شده اند. ترکیبی تند و شور و شیرین که حتما باید آن را یک بار امتحان کنید.

مواد لازم:

  •     کاهو پیچ …. ۱ عدد
  •     هویج بزرگ …. ۱ عدد
  •     سینه مرغ …. ۱ عدد
  •     پیاز …. ۱ عدد
  •     جوانه گندم …. ۱ پیمانه
  •     مواد لازم برای سس :
  •     کره بادام زمینی …. ۱ پیمانه
  •     سویا سس …. ۲ ق غ
  •     سرکه سفید …. ۳ ق غ
  •     روغن کانولا یا زیتون …. ۴ ق غ
  •     شکر …. ۲ ق غ
  •     فلفل قرمز یا چیلی
  •     پاپریکا …. ۲ ق م

طرز تهیه:

۱ – سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل کمی کوبیده و روی ماهیتابه یا گریل پن با کمی روغن گریل نمایید تا کاملا طلایی شود . سپس مرغ را به نوارهای باریک برش بزنید و کنار بگذارید .میتوانید مرغ را به صورت ساده بپزید و سپس برش زده و در این سالاد استفاده کنید.

۲ – کاهو را کمی درشت خرد نمایید و پیاز را نیز خلال کنید .

۳ – کاهو را در ظرف مناسب سالاد بریزید روی آن پیاز ها را بریزید و هویج را یا خلالی خرد کنید و یا با پوست کن خط خط لایه کنید و به سالاد اضافه کنید . مرغ و جوانه گندم را نیز به سالاد بیفزایید .

۴ – برای تهیه سس این سالاد کره بادام زمینی را یا به مدت ۲۰ ثانیه در ماکروفر قرار دهید یا روی حرارت بسیار ملایم نرم کنید . کلیه مواد سس را به وسیله همزن دستی کامل با هم مخلوط نمایید تا سس شما آماده سرو گردد . این سس را یا در کنار سالاد در ظرفی جدا یا روی سالاد ریخته و سرو نمایید .

نکات :

۱ – به جای مرغ در این سالاد از بوقلمون یا میگو گریل شده هم میتوانید استفاده کنید .

۲ – برای سس این سالاد میتوانید به جای سرکه از آب لیموی تازه نیز استفاده کنید .

۳ – اگر سس شما هنگام هم زدن و مخلوط کردن مواد بریده بریده شد ، سس را روی بخار آب قرار دهید و برای ۱ -۲ دقیقه مدام آن را هم بزنید تا یک دست شود .

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.