نحوه تهیه پفک برزیلی پرطرفدار و خوشمزه

نحوه تهیه پفک برزیلی پرطرفدار و خوشمزه

مواد اولیه :

آرد (خنی شده و مخصوص نان)  ۱ونیم پیمانه

روغن زیتون  ۱سوم پیمانه

تخم مرغ ۱عدد

شیر  ۲سوم پیمانه

پنیر (رنده شده و دلخواه(ترجیحا پارمزان یا موزارلا))

 نصف لیوان نمك

 به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا شیر را بجوشانید و اجازه دهید ولرم شود.تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و با شیر مخلوط كرده و با همزن به خوبی مخلوط كنید و بعد آرد و نمك را مخلوط كرده و كم كم به شیر و تخم مرغ بیفزایید و مدام هم بزنید تا مواد یكدست شود.

پنیر را رنده كرده و به مواد بیفزایید و باز هم با همزن بزنید تا صاف شود.قالب مناسب كیك فنجانی(كاپ كیك كه مشابه قالب كیك یزدی است)را چرب كرده و ۲سوم هر قالب را با خمیر پر كنید

و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر كه با با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده است قرار دهید تا پفک ها پف کرده و طلایی شوند ، پس از پخت پفک ها را از فر خارج کنید ، ۱۰ دقیقه اجازه دهید پفک ها کمی سرد شوند سپس سرو کنید. به این پفک های خوشمزه نان پنیری برزیلی هم گفته می شود.

نكات:

۱)بهتر است یك ظرف آب هم داخل فر قرار دهید.

۲)در صورت تمایل ۱سوم قالب را از مواد پر كرده و وسط مواد كمی پنیر پیتزا بریزید و بعد دوباره مواد بریزید تا نان شما مغز دار شود.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.