نحوه پخت پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

نحوه پخت پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

5 / 0
[ 0 رای ]

نحوه پخت پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

نحوه پخت پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

مواد لازم :

 تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده ۳عدد
 پنیر خامه ای  سه چهارم پیمانه
 کره نرم ۵۶ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
آرد نصف پیمانه
پوست لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند در صورت تمایل
* آویشن تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری

* آویشن تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)

طرز تهیه :
سفیده را هم بزنید تا سفت شود.
زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.

سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.

پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.

پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.

پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.