نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ

نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ

5 / 0
[ 0 رای ]

نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ

نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مورد مصرف : پیش غذا 

مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ :

نان تست  ۱ بسته
کالباس  ۲۵۰ گرم
 گردو  ۲۵۰ گرم
 سینه مرغ  ۲ عدد
خیار شور به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم

طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ :
مرغ پخته و خرد شده را با جعفری و خیارشور خرد کرده و کالباس و سس مایونز مخلوط کنید .

حالا روی نان تست مالیده و یکی دیگر از نان را روی مواد گذاشته با دست کمی فشار دهید تا دو تکه نان به هم بچسبند بعد مثلثی شکل برش بدهید .

به دو طرف نان کمی سس زده و داخل جعفری و هویچ و کنجد جداگانه زده داخل سینی بچینید.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.