نحوه پخت بورک اسفناج

نحوه پخت بورک اسفناج

5 / 0
[ 0 رای ]

نحوه پخت بورک اسفناج

نحوه پخت بورک اسفناج

مواد مورد نیاز:

       اسفناج پخته شده                                   ۷۰۰ گرم      پیاز سرخ شده                                       یک عدد

پنیر فیلافیلا                                           ۲۵۰ گرم

پودر پنیرپارمزان                                        ۵۰ گرم

پنیر بوترگیزه                                          ۱۰۰ گرم

خمیر یوفکای مخصوص غذا                        یک بسته

زرده تخم‌مرغ                                           یک عدد

زعفران                                                  مقداری

کنجد                                                برای تزئین

روش تهیه:
۱٫ ابتدا اسفناج پخته شده را سرخ می‌کنیم تا جایی که بوی خامی آن گرفته شده و عطر خوشش متصاعد شود. پنیرها را رنده کرده داخل اسفناج می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.

۲٫ مواد را سه قسمت کرده و خمیر یوفکای بزرگ انتخاب کرده هر قسمت از مواد را روی خمیر یوفکا پخش کرده خمیر را لوله می‌کنیم و به‌صورت چین‌دار داخل ظرف موردنظر قرار می‌دهیم.

۳٫ لوله‌ها را پشت‌سر هم دور یکدیگر می‌پیچیم تا ظرف پر شود. روی خمیر را با زرده تخم‌مرغ و زعفران تزئین کرده و کنجد می‌پاشیم.

۴٫ بورک را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم.

۵٫ بورک را به شکل داغ یا سرد برای صبحانه، عصرانه یا شام سبک سرو می‌کنیم.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.