نحوه تهیه شیرینی قارچی

نحوه تهیه شیرینی قارچی

5 / 0
[ 0 رای ]

نحوه تهیه شیرینی قارچی

نحوه تهیه شیرینی قارچی

شیرینی خانگی بسیار خوشمزه که شبیه به قارچ است که برای یک عصرانه دلچسب همراه با یک فنجان چای بی نظیر است .’

آماده سازی : ۲۰ دقیقه 
پخت : ۶۰ دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه شیرینی قارچی برای ۶ نفر :

کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
 شکر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۴۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱۰ گرم
آرد به میزان لازم
پودر کاکائو یا پودر دارچین ۲ قاشق غذا خوری
آب ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه شیرینی قارچی :
کره، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده خوب هم میزنیم تا مخلوط کرمی مانند بدست بیاید.

بعد نشاسته و پیکینگ پودر را اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم. آرد را کم کم اضافه میکنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا زمانی که دیگر مخلوط به دست نچسبد .

اگر لازم بود و دیدیم خمیر خیلی خشک شده آب را اضافه می کنیم . از خمیر به دست آمده به اندازه یک گردو یا کمتر برداشته و با دست گرد می کنیم.

سپس دهانه یک بطری یا در نوشابه را داخل پودر کاکائو زده و آن را روی خمیر فشار می دهیم.

بعد در سینی فر که چرب یا کاغذ روغنی پهن کردیم با فاصله می چینیم. به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه و طبقه وسط فر می گذاریم.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.