طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی

5 / 0
[ 0 رای ]

طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی,سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم ، و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با ۵ پیمانه آب و ۴ قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.

مواد لازم:

  • برنج : ۴ پیمانه یا ۶۰۰ گرم
  • گوشت راسته و یا مغز ران : ۴۰ تا ۵۰۰ گرم
  • سیب زمینی : ۲ عدد
  • کره : ۳۰ گرم
  • روغن، زعفران و نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین فوق العاده خوشمزه و آسان:
۱٫ ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش می زنیم و کمی نمک روی آن می پاشیم .

۲٫ سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم ، و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با ۵ پیمانه آب و ۴ قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.

۳٫ حالا مقداری روغن کف قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم بعد از داغ شدن روغن، ورقه های سیب زمینی را با فاصله می چینیم.

۴٫ ورقه های گوشت را بین سیب زمینی ها می چینیم و حرارت را ملایم می کنیم .

۵٫ در این فاصله برنج را روی حرارت می گذاریم و در قابلمه را می گذاریم تا با شعله زیاد به جوش بیاد و بلا فاصله بعد از جوش آمدن در قابلمه را بر می داریم تا کم کم اب آن نسبتا تمام شود و کره را به آن اضافه می کنیم تا حالت سنجاق جوش پیدا کند.

۶٫ در نهایت برنج کته شده را به آرامی روی آن می ریزیم و روی آن هم کمی زعفران دم کرده می دهیم.

۷٫ صبر می کنیم حدود یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد،  گوشت وسیب زمینی برشته شوند.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.