دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

5 / 0
[ 0 رای ]

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما , در این مطلب برای شما طرز تهیه ۵ نوع سوپ خوشمزه و مقوی رو که میتونه برای فصل سرما پیش درمانی باشه برای جلوگیری از سرماخوردگی برای شما آما کردیم و امیدواریم بتونید از این نوع سوپ ها تهیه کنید و با خوردن اون در کنار خانواده لذت ببرید

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

طرز تهیه سوپ مرغ با سس انچیلادا

آماده سازی: ۱۵ دقیقه – مدت انتظار: ۴ ساعت  – مجموعاً : ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه

طرز تهیه:

داخل یک آرام پز پنج لیتری، لوبیا، گوجه فرنگی، ذرت، پیاز و فلفل دلمه ای را با یکدیگر مخلوط کنید. دو عدد سینه مرغ را روی مخلوط قرار دهید.

داخل یک کاسه بزرگ، سس انچیلادا و سوپ مرغ را به تدریج با شیر مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند. سس را روی سینه مرغ داخل آرام پز بریزید و بگذارید به مدت ۶-۸ ساعت روی حرارت ملایم یا به مدت ۴-۵ ساعت روی حرارت بالا بپزد.

پس از پخت، مرغ ها را از داخل آرام پز بیرون بیاورید و به اندازه های کوچک تکه کنید. سپس مرغ را به سوپ برگردانید. سوپ را در ظرف سرو قرار داده و روی آن پنیر بریزید و سرو نمایید.

مواد اولیه :

کنسرو لوبیا ۱ عدد (لوبیا سیاه)
گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۴۱۰ گرم (خرد شده)
ذرت ۲۸۰ گرم
پیاز پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده)
فلفل دلمه ای ۱/۲ فنجان (فلفل دلمه ای زرد یا قرمز یا سبز خرد شده)
سس انچیلادا ۲۸۰ گرم
سوپ آماده ۱ بسته (سوپ مرغ)
شیر شیر ۱٫۵ فنجان
پنیر جک فلفلی ۱۱۵ گرم (رنده شده)
سینه مرغ ۲ عدد

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

طرز تهیه سوپ پنیر و کلم بروکلی

آماده سازی: ۱۵ دقیقه – مدت انتظار: ۱۵ دقیقه – مجموعاً : ۳۰ دقیقه

طرز تهیه:

آب مرغ را به جوش آورید و پیاز را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه با درپوش آرام بجوشد تا اینکه پیاز ها نرم تر شوند.

شیر را داخل ماکروویو به مدت ۱-۲ دقیقه گرم کنید.

داخل یک قابلمه جدا کره را آب کنید. سپس آرد و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه بپزید سپس با شیر گرم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا سوپ شروع به غلیظ شدن بکند.

بعد آب مرغ را اضافه کنید و در ادامه آن ها را خوب هم بزنید و مخلوط کنید. پنیر و کلم بروکلی را اضافه کنید و بعد سرو نمایید.

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
آب مرغ ۲ فنجان
پیاز پیاز ۱ عدد (کوچک – خرد شده)
آرد ۴۰ گرم
کره ۵۵ گرم
فلفل سیاه به مقدار لازم
شیر شیر ۲ فنجان
پنیر چدار ۱٫۵ فنجان (رنده شده)
پنیر سوئیسی ۱/۲ فنجان (رنده شده)
کلم بروکلی ۲٫۵ تا ۳ فنجان (بخارپز و خرد شده)

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای با نودل

آماده سازی: ۳۰ دقیقه – مدت انتظار: ۱ ساعت – مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

طرز تهیه سوپ:

در یک قابلمه مواد تشکیل دهنده سوپ را مخلوط کرده و به مدت ۱ ساعت روی حرارت قرار دهید تا آرام بجوشد و مرغ داخل آن بپزد. وقتی که مرغ نرم تر شد، از داخل آب مرغ دربیاورید و به اندازه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد کنید و کنار بگذارید.

اگر آب مرغ بیش از حد کاهش پیدا کرده بود مقدار آب بیشتری به آن اضافه کنید و دو فنجان نودل به آب سوپ اضافه کنید و بگذارید به مدت بیست دقیقه بجوشد. در زمانی که نودل پخته می شود سس خامه ای را آماده کنید.

طرز تهیه سس خامه:

کره را داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید و روی حرارت آن را ذوب کنید و با آرد خیلی سریع مخلوط کرده و هم بزنید. به تدریج شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا اینکه سس غلیظ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.

در حال حاضر سوپ بدون خامه است و چنین به نظر می رسد.

سپس سس خامه ای را به سوپ اضافه کنید و مرغ را به آب مرغ برگردانید. در صورت تمایل می توانید به پختن ادامه دهید تا سوپ غلیظ شود.

نکته:

* زمانیکه سس خامه ای غلیظ شد، اجازه ندهید بجوشد چرا که خامه میبرد!

* در صورت تمایل برای طعم بهتر می توانید ۱/۲ تا ۱ قاشق چای خوری آبلیمو به سس خامه ای اضافه کنید.

مواد اولیه :

برای ۶ نفر
سینه مرغ ۲ عدد (بدون پوست و استخوان)
نمک کرفس ۱ قاشق چای خوری
پیاز پیاز ۱ عدد (خرد شده)
آب ۲ لیتر
ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری (ادویه مرغ)
هویج ۲ عدد (بزرگ – حلقه شده)
نمک پیاز ۱ قاشق چای خوری
کرفس ۲ عدد (ساقه خرد شده)
نمک ۲ قاشق چای خوری

مواد اولیه سس :

کره ۱۷۰ گرم
آرد ۱۱۰ گرم
شیر شیر ۴ فنجان

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

طرز تهیه سوپ فلفل خامه ای

آماده سازی: ۱۵ دقیقه – مدت انتظار: ۳۰ دقیقه – مجموعاً: ۴۵ دقیقه

طرز تهیه:

در یک ماهی تابه، مرغ را در روغن سرخ کرده، پیاز و پودر سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا اینکه رنگ مرغ کمی عوض شود.

سپس لوبیا، آب مرغ، فلفل سبز، نمک، زیره، پونه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کرده و آنها را به جوش آورید.

حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و با خامه ترش و خامه مخلوط کنید و هم بزنید در صورت تمایل با گشنیز تزیین و سرو نمایید.

مواد اولیه :

برای ۵ نفر
سینه مرغ ۴۵۰ گرم (بدون پوست و استخوان، حبه شده)
پیاز پیاز ۱ عدد (متوسط – خرد شده)
پودر سیر ۱٫۵ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا ۲ عدد
آب مرغ ۴۱۰ گرم
فلفل سبز ۲۲۵ گرم (فلفل شیرین خرد شده)
نمک ۱ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
پونه ۱ قاشق چای خوری (خشک شده)
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه ترش ۱ فنجان
خامه ۱/۲ فنجان (خامه پر چرب زده شده)

دستور تهیه انواع سوپ برای فصل سرما

طرز تهیه سوپ ورمیشل

آماده سازی: ۱۵ دقیقه – مدت انتظار: ۱ ساعت – مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

سوپ ورمیشل سوپی بسیار شناخته شده و خوش طعم است این سوپ در اكثر مناطق ایران مورد استفاده قرار میگیرد و به عنوان سوپی سریع و عامه پسند محسوب میشود.

طرز تهیه:

در ظرفی مقداری روغن داغ كنید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید.گوجه فرنگی را شسته و نگینی كنید و به مواد اضافه كنید تا كمی سرخ شود .فلفل قرمز ، سس سویا و كنجد را نیز به مواد اضافه كرده و تفت بدهید .آب گوشت را به همراه ۲ لیوان آب به بقیه مواد اضافه كنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.رشته را به سوپ اضافه كرده و صبر كنید تا كمی نرم شود و سوپ لعاب بیندازد.

نكات:

۱) میتوانید برای لعاب دار شدن غذا به آن نصف سیب زمینی رنده شده اضافه كنید.

۲) اضافه كردن زعفران و فلفل بیشتر غذا را خوشمزه تر میكند.

۳) اگر نمیتوانید آب گوشت تهیه كنید از عصاره های گوشت یا مرغ استفاده كنید

مواد اولیه :

برای ۲ نفر
پیاز پیاز ۱ عدد
فلفل قرمز یك چهارم قاشق چایخوری
سس سویا ۳ قاشق غذاخوری
رشته ۱ لیوان (سوپی)
گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۳ عدد
كنجد ۳ قاشق غذاخوری
آب گوشت ۲ لیوان
سیر سیر ۳ حبه
كره ۵۰ گرم
نمك به میزان لازم

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.