دستور تهیه فلافل خوشمزه با سویا

دستور تهیه فلافل خوشمزه با سویا

5 / 0
[ 0 رای ]

دستور تهیه فلافل خوشمزه با سویا

دستور تهیه فلافل خوشمزه با سویا

مواد اولیه برای  ۶ نفر:

 نخود                                  ۲ونیم پیمانه
سویا                                         ۱پیمانه
سیر                                            ۴حبه
جعفری ۲قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
سیب زمینی                     ۱عدد (متوسط)
تخم مرغ                                       ۲عدد
نمك                                 به میزان لازم
فلفل                               به میزان لازم
زردچوبه                            به میزان لازم
زعفران  ۱قاشق چایخوری (آبكرده و غلیظ) 

 

طرز تهیه :

ابتدا نخود را شسته و ۳بار داخل آب جوشانده و آب آن را خالی كنید و پوست روی آن را بگیرید.سویا را شسته و یك بار بجوشانید.سپس در آبكش ریخته و آب آن را كاملا بگیرید.سیب زمینی را شسته و با مقداری آب و نمك بپزید و بعد پوست كنده و به همراه سویا و نخود ۲بار چرخ كنید.در مرحله دوم چرخ كردن سیر و جعفری را هم اضافه كنید.

بعد از چرخ كردن ادویه دلخواه را به مایه فلافل اضافه كرده خوب مخلوط كنید و بعد تخم مرغ ها را نیز اضافه كرده و مخلوط كنید.مایه آماده شده را نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

بعد از آماده شدن مایه در صورتی كه قالب مخصوص فلافل دارید آن را چرب كرده و از مواد مقداری قالب بزنید و در روغن داغ سرخ كنید و در صورتی كه قالب ندارید دو عدد قاشق انتخاب كنبد كه یكی از دیگری بزرگتر باشد .

هر دو را چرب كنید و از مایه مقداری با قاشق كوچك بردارید و به كمك قاشق بزرگ آن را گرد كنید و در روغن بسیار داغ سرخ كنید.

نكات:

۱)در صورت تمایل مقدار بیشتری مایه فلافل تهیه كرده و داخل یخچال فریز كنید.البته بدون افزودن تخم مرغ!
۲)در صورتی كه مایلید سسی مانند مغازه ها تهیه كنید مقداری پودر انبه از عطاری تهیه كرده و حدود ۲قاشق غذاخوری از آن را با آب جوش مخلوط كنید.
۳)در صورت تمایل مقداری فلفل دلمه ای ریز شده هم به غذا اضافه كنید تا خوشمزه تر شود.
۴)این غذا به دلیل داشتن نخود به ظرف نمیچسبد ولی برای راحتی كار بهتر است از ظرف نچسب استفاده كنید.
۵)در صورتی كه روغن شما داغ باشد فلافل كمتر روغن به خود میگیرد.
۶)اگر فلافل را از شب قبل خیس كرده و ۲بار آب آن را تعویض كنید نیازی به جوشاندن ندارد

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.