دستور تهیه سوپ شلغم مناسب پاییز

دستور تهیه سوپ شلغم مناسب پاییز

5 / 0
[ 0 رای ]

دستور تهیه سوپ شلغم مناسب پاییز

دستور تهیه سوپ شلغم مناسب پاییز

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۳۵ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۲ نفر
شلغم                                ۵ عدد (كوچك)
فلفل سیاه                            به میزان لازم
تخم مرغ                                        ۱ عدد
شكر                  یك چهارم قاشق غذاخوری
كره                                             ۳۰ گرم
خامه               یك قاشق سوپ خوری سر پر
نمك                                    به میزان لازم

شلغم با این همه خاصیت و طعم فوق العاده ای كه دارد جایگاه خاصی در غذاها پیدا نكرده است و مصرف آن نسبت به گذشته بسیار كاهش یافته.عدم اسفاده از این ماده پرخاصیت به دلیل عدم آگاهی مناسب از شیوه طبخ مناسب و طعم دار كردن این ماده بسیار مغذی است.

در زیر روش پخت و طعم دار كردن شلغم جهت تهیه سوپ شلغم بیان شده است.این سوپ تاثیر فوق العاده ای در درمان و حتی پیشگیری از سرماخوردگی های فصلی دارد.

طرز تهیه:

شلغم ها را پس از شستن به چند قطعه تقسیم كرده و با مقداری آب میپزیم.نمك ، فلفل و شكر را هم به مواد اضافه میكنیم.پس از پخته شدن شلغم كه حدودا ۲۰ دقیقه طول میكشد(به دلیل خرد شدن و كوچك بودن شلغم ها) آن را داخل مخلوط كن ریخته و یا با قاشق له میكنیم.در ظرفی جدا گانه زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط كرده و به سوپ اضافه میكنیم و مخلوط كرده و در ظرف مناسب برای سرو میكشیم.

دیدگاه کاربران 1
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

پروستات در دوشنبه , ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ گفته :

عاشق این وبسایت شدم من.عالی هستید شما