دستور تهیه قليه ميگو غذای اصیل بوشهر

دستور تهیه قليه ميگو غذای اصیل بوشهر

5 / 0
[ 0 رای ]

دستور تهیه قليه ميگو غذای اصیل بوشهر

دستور تهیه قليه ميگو غذای اصیل بوشهر

محلی : خطه جنوب

آماده سازی : ۶۰ دقیقه

پخت : ۴۵ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

 میگو  ۶۰۰ گرم
گشنیز خرد شده ۴۰۰ گرم
شنبلیله خرد شده ۵۰ گرم
 سیر خرد شده ۵ عدد
پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( ۱ لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.