آموزش درست کردن خورش بامیه از نوع عربی

آموزش درست کردن خورش بامیه از نوع عربی

بيترين: مواد لازم:

گوشت گوسفندي                                ۵۰۰ گرم

باميه                                                 ۵۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگي                                     ۸۰ گرم

تمرهندي                                             ۶۰ گرم

آبليموتازه                            دو قاشق غذاخوري

آب                                                   دو ليوان

دارچين                           نصف قاشق چايخوري

كره                                                 ۷۰   گرم

گشنيز                 خرد شده دو قاشق سوپخوري

عصاره ليموترش                                   يك عدد

سير                                               تازه دو حبه

پياز                                                     يك عدد

روغن                                          مايع يك پيمانه

زردچوبه، نمك و فلفل                       به ميزان لازم

طرز تهيه:

نخست انتهاي باميه‌ها را گرفته و خوب مي‌شوييم و ‌آنها را در روغن سرخ مي‌كنيم. پياز و سير را در كره تفت مي‌دهيم. آن‌گاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت مي‌دهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويه‌ها را اضافه مي‌كنيم.

سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميه‌ها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوط‌مان مي‌افزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف مي‌ريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است.

نكته: انتهاي باميه‌ها نبايد زياد بريده شود چون در اين صورت لعاب درون باميه، هنگام پخت، وارد خورش مي‌شود.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.