آموزش تهیه شیرینی فندقی

آموزش تهیه شیرینی فندقی

5 / 0
[ 0 رای ]

آموزش تهیه شیرینی فندقی

آموزش تهیه شیرینی فندقی

مواد لازم : مغز فندق بوداده بدون نمك  ۱۲۵ گرم مغز بادام بوداده بدون نمك  ۱۲۵ گرم  آرد سفید ۲۵۰ گرم پودر ‌قند  ۲۵۰ گرم  هل كوبیده  یك قاشق مرباخوری روغن ۱۷۵ گرم پودر پسته به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد.

مواد لازم :

 مغز فندق بوداده بدون نمک  ۱۲۵ گرم
مغز بادام بوداده بدون نمک  ۱۲۵ گرم
 آرد سفید ۲۵۰ گرم
پودر ‌قند  ۲۵۰ گرم
 هل کوبیده  یک قاشق مرباخوری
روغن ۱۷۵ گرم
پودر پسته
به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و حرارت می‌دهیم تا طلایی شود. هل، بادام و فندق چرخ کرده را به آن می‌افزاییم تا سرخ شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود. پودر قند را درون یک ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط می‌کنیم و با پشت قاشق مواد را صاف کرده و روی آن پودر پسته می‌ریزیم و به صورت لوزی برش می‌زنیم و درون ظرف دیگری می‌چینیم.
دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.