چگونگی تهیه شیرینی پاپیونی

چگونگی تهیه شیرینی پاپیونی

آرد را در کاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط …

مواد لازم:
خمیر هزارلا                        ۱ کیلو

پودر قند                      نصف پیمانه

شربت بار                        ۱ پیمانه

پودر پسته                یک چهارم پیمانه

سفیده تخم مرغ                      ۲ عدد

پودر پسته                   به مقدار لازم

طرز تهیه:
خمیر هزارلا را به قطر ۱ سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد ۲سانتیمتر در ۶ تا ۸ سانتیمتر ببرید. وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت ۱۵ دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید. بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید. یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا ۱۷۰ کیلو کالری است.

طرز تهیه خمیر کره ای یا هزارلا:

مواد لازم:

آرد کاملا سفید                               ۳۰۰ گرم

کره                                        ۱۵۰ گرم

تخم مرغ                                       یک عدد

روغن مایع                         یک قاشق سوپخوری

جوهرلیمو                       یک دوم قاشق چایخوری

وانیل                           یک دوم قاشق چایخوری

نمک                               یک قاشق چایخوری

آب خنک                                    یک فنجان

طرز تهیه:
آرد را در کاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید.

خمیر را یک ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.

روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر ۲ سانتیمتر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود.

سپس خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنک بگذارید و پس از ۲۰ دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتیمتر باز کنید و این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنکی بگذارید و باز بعد از ۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و  ۶ بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید.

شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.

یادآوری:

ما می توانیم به جای کره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می کنیم در تهیه این خمیر دقت کافی و کامل را رعایت کنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.

طرز تهیه شربت بار:

مواد لازم:

شکر                                       ۵۰۰ گرم

آب                                          ۲۰۰ گرم

اسید سیتریک(جوهر لیمو)          نوک قا شق چای خوری

طرز تهیه شربت بار:

طرز تهیه:

ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.

برای این که شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شکر را جذب کرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف می کنیم.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.