چگونگی تهیه کیک صبحانه موزی

چگونگی تهیه کیک صبحانه موزی

5 / 0
[ 0 رای ]

چگونگی تهیه کیک صبحانه موزی

چگونگی تهیه کیک صبحانه موزی

کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۵-۴ دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کرده و به
زدن ادامه دهید تا مخلوط لطیف شود…مواد لازم برای ۶ نفر :
آرد گندم سفید= ۲۰۰ گرم
شکر =۱۵۰ گرم
تخم مرغ= ۲ عدد
کره پاستوریزه= ۱۰۰ گرم
موز رسیده =۱ عدد بزرگ
بیکینگ پودر =۲ قاشق چای خوری
نمک= یک هشتم قاشق چای خوری
جوز هندی= یک هشتم قاشق چای خوری
دارچین و زنجبیل= از هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری
خامه پاستوریزه= ۱۷۵ گرم
وانیل= یک هشتم قاشق چای خوری

مواد لازم برای روی کیک :
پودر شکر ۱۱۵ گرم
آب لیموی تازه ۵-۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۵-۴ دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا مخلوط لطیف شود. سپس خامه و موز له شده را به مخلوط اضافه کنید. آرد را همراه با بیکینگ پودر، نمک ، جوز هندی ، دارچین و زنجبیل الک کرده و کم کم به مایه بالا اضافه کنید . همه مواد را با هم مخلوط کرده در قالب کیک که از قبل چرب شده و روی آن آرد پاشیده اید بریزید. سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج نموده اجازه دهید کیک کمی خنک شود و از قالب جدا کنید.روش تهیه رویه کیک :

ابتدا پودر شکر را در یک ظرف بریزید. سپس آب لیمو را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود ( اگر لازم بود مقدار بیشتری آب لیمو اضافه کنید). سپس لعاب را روی کیک سرد شده ریخته و اجازه دهید کمی خودش را بگیرد و روی آن یک لایه نازک تشکیل شود. سپس کیک را برش دهید و سرو نمایید
دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.