طبخ میگو شانگهای

طبخ میگو شانگهای

5 / 0
[ 0 رای ]

طبخ میگو شانگهای

طبخ میگو شانگهای

مواد لازم :
میگوی متوسط با پوست      یک و نیم کیلو
روغن گیاهی      ۴ قاشق سوپ خوری
زنجبیل تازه      ۴ خلال
پیازچه ( تقسیم به چهار قسمت )      ۳ عدد
سس سویا      ۴ قاشق سوپ خوری
شکر     ۳ قاشق سوپ خوری
سرکه     ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه :
پای میگوها را با قیچی جدا کرده ، سوراخی در پشت آن ایجاد کرده و رگ آن را بیرون بیاورید. پوست و دم را جدا نکنید .

روغن را در ی ماهیتابه داغ کنید . سیر و پیازچه را به مدت ۳۰ ثانیه در روغن تفت دهید . میگو را به آن اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید . بقیه مواد را به آن اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر آن را سرخ کنید .

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.