تهیه شور ماهی پلو

تهیه شور ماهی پلو

5 / 0
[ 0 رای ]

تهیه شور ماهی پلو

تهیه شور ماهی پلو

این غذا از غذاهای جنوب ایران است.

مواد لازم :

 برنج ۳ لیوان
 شوید پاك شده و خرد شده  ۲۰۰ گرم
 ماهی شور متوسط ۱ عدد متوسط
 كشمش ۱ تا ۲ پیمانه
پودر لیموعمانی  ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
پیاز داغ ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید.

سپس ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید.

برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آب‌كش بپزید.

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.

كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.

نكته :
می‌توانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم كنید.
دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.