طبخ کیک شکلاتی و گیلاس

طبخ کیک شکلاتی و گیلاس

5 / 0
[ 0 رای ]

طبخ کیک شکلاتی و گیلاس

طبخ کیک شکلاتی و گیلاس

شکر ریز ۱ و نیم لیوان  .  آرد سفید ۱ و نیم لیوان  .  بکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری

تخم مرغ ۲ عدد  .  کره نرم شده ۴ قاشق غذاخوری  .  پودر کاکائو ۸ قاشق غذاخوری

شیر ۱ لیوان  .  نمک ۱/۸ قاشق چایخوری  .  اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

مواد داخل کیک

گیلاس تازه ۵۰۰ گرم  .  شکر ۱/۲ لیوان  .  آب سرد ۱/۲ لیوان  .  کره ۲۰۰ گرم

پودر قند ۳ لیوان  .  پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم  .  شکلات تخته ای مقداری برای تزیین

طرز تهیه : هسته گیلاس ها راخارج کنید و گیلاس ها را خرد نمایید سپس گیلاس های خرد شده ، نصف لیوان شکر و نصف لیوان اب را داخل قابلمه بریزید و ۱ ساعت استراحت دهید ؛ پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه مواد ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط جوشیدند و گیلاس ها نرم شدند از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا مواد خنک شوند.

برای تهیه کیک شکلاتی ابتدا کره نرم شده ، تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و ۷ دقیقه با همزن بزنید تا بافتی کرمی و نرم پیدا کند سپس شیر ولرم را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

آرد ، بکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید ، مخلوط را کم کم روی مایه کیک الک کنید و به آرامی با لیسک مخلوط نمایید تا زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شوند ، قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، برای داشتن ۲ کیک مایه کیک را داخل ۲ قالب بریزید ( مایه کیک را نصف کنید و داخل ۲ قالب مشابه بریزید یا در ۲ مرحله کیک ها را بپزید ).

قالب های کیک را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و خوب گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند ، پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس هر کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ( در مجموع ۴ لایه کیک لازم است ).

برای تهیه کرم میان کیک ابتدا کره نرم شده و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و ۳ دقیقه با همزن بزنید تا کرمی شود سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و ۱ دقیقه با همزن بزنید و در آخر ۳ قاشق غذاخوری از شیره گیلاسی که خنک شده است به کرم اضافه کنید سپس کرم را ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

پس از اینکه کیک و کرم هر دو خوب خنک شدند میتوانید تزیین را شروع کنید ، یک لایه کیک را روی سطح کار قرار دهید ، با قلمو مقداری از شیره گیلاس روی کیک بزنید سپس مقداری کرم خامه ای روی کیک بزنید و خوب پخش کنید و در ادامه مقداری از گیلاسی که پخته اید روی کرم قرار دهید ، به همین صورت لایه ها را روی هم قرار دهید.

پس از اینکه تمام لایه های کیک با کرم خامه ای و گیلاس پرشد با اضافه کرم خامه ای دور کیک را تزیین کنید ، شکلات تخته ای را رنده کنید و اطراف کیک را تزیین نمایید ، برای پایان کار نیز با مقداری گیلاس تازه روی کیک را تزیین کنید ، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.