روش تهیه شیرینی آناناس

روش تهیه شیرینی آناناس

5 / 0
[ 0 رای ]

روش تهیه شیرینی آناناس

روش تهیه شیرینی آناناس

مواد لازم:

ارد:۱ و ۱/۲ پیمانه
کره:۱۱۵ گرم سرد یا یخ زده
زرده تخم مرغ:۱ عدد درشت
بکینگ پودر:۱/۲ قاشق چای خوری
نمک:۱/۸ قاشق چای خوری
شکر ریز:۱/۲ پیمانه
دارچین:۱/۴ قاشق چای خوری
نارگیل خورد شده:۲ قاشق غذا خوری
اناناس خورد شده


طرز تهیه:

فر رو روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید

ارد وشکر نمک و دارچین و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و الک کنید
کره رو خورد کنید بریزید توی ارد ورزده تخم مرغ رو اضافه کنید بریزید توی فود پراسسر و هم بزنید وقتی ارد شروع کرد به گوله گوله شدن کافیه
یا با نوک انگشتاتون مخلوط کنید
اصلا خمیر رو چنگ نزنید چون گوله نمیشه و یک خمیر یکدست میشه

یک قالب حاضر کنید ۳/۴ مواد رو بریزید ته قالب و خیلی کم با قاشق صاف کنید و روش اناناس خورد شده که ابشون رو به وسیله دستمال اشپزخونه خوب خشک کردین رو بچینید و دوباره روش از مقدار باقی مانده مواد همواه با نارگیل خورد شده رو بریزید روی اناناس ها

و بزارید داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه تا بپزد و کمی روی شیرینی ها طلایی شود

بزارید شیرینی کامل خنک شود بعد برش بزنید

*این شیرینی به علت داشتن میوه تازه مدت ماندگاریش در حد ۱-۲ روز هست پس باید زودی خورده بشه
*اگر خواستید به مدت زیاد نگهداریش کنید میتونید به جای اناناس از مربا رازبری یا تمشک بدون هسته استفاده کنید
*اگر خمیر شیرینی تون خمیری شد و گوله گوله نشد مهم نیست با دست خمیر رو به تکه های ریز درش بیارید
یا با هر وسیله دیگه ای که میتونید این کار رو بکنید

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.