طپخ سوپ فلفل دلمه

طپخ سوپ فلفل دلمه

5 / 0
[ 0 رای ]
 طپخ سوپ فلفل دلمه
 طپخ سوپ فلفل دلمه
مواد لازم:
فلفل دلمه‌ای قرمز =۵ عدد
روغن زیتون =۱ قاشق سوپ‌خوری
چیلی قرمز خردکرده = ۱ عدد
سیر خردکرده = ۲ حبه
پیاز خردکرده = ۲ عدد
فیله گوجه‌فرنگی خردکرده =۵ عدد
قرص عصاره سبزیجات = ۲ عدد
آب = ۱ لیتر (۵/۴ پیمانه)
نمک = به میزان لازم
فلفل = به میزان لازم
پودر مرزنجوش = به میزان لازم
روش تهیه:
* فلفل‌ها را بشویید و به چهار قسمت تقسیم نمایید. الیاف سفید وسط آن و نیز دانه‌های فلفل را جدا کنید و آن‌ها را از طرف پوستشان روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا پوست فلفل برشته شود.
* فلفل‌ها را از فر خارج کنید آن‌ها را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و کیسه را ببندید و ۵ دقیقه آن را به حال خود بگذارید. سپس فلفل‌ها را از کیسه پلاستیکی خارج کنید و پوست آن‌ها را بگیرید و آن‌ها را کنار بگذارید.
* اکنون روغن زیتون را گرم کنید و چیلی را با حرارت ملایم در آن تفت دهید. سپس سیر و پیاز را به چیلی اضافه کنید و آن‌ها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
* اکنون گوجه‌فرنگی‌ها را به پیاز و چیلی اضافه نمایید. مخلوط حاصل را به مدت ۵ دقیقه به آرامی حرارت دهید تا مواد نرم شوند و سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را اضافه کنید.
* مایه حاصل را درون دستگاه غذاساز بریزید و صبر کنید تا به حالت پوره در آید.
* در مرحله آخر مایه گوجه‌فرنگی و فلفل را درون ظرف بزرگی بریزید و مخلوط عصاره سبزیجات و آب را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه آن‌را به آرامی حرارت دهید.
* سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.
* برای طعم دادن به سوپ پودر مرزنجوش را روی سوپ بپاشید.
سوپ را با نان سفید تازه میل نمایید.

این سوپ برای سرماخوردگی مفید است .

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.