تهیه شیرینی تارت پرتقال

تهیه شیرینی تارت پرتقال

5 / 0
[ 0 رای ]

 تهیه شیرینی تارت پرتقال

 تهیه شیرینی تارت پرتقال

مواد لازم :

زرده تخم‌مرغ

دو عدد

کره

۱۵۰ گرم

آرد

۲٫۵ پیمانه

بیكینگ پودر

نصف قاشق چایخوری

پودر قند

نصف پیمانه

وانیل

۴/۱ قاشق چایخوری

نمک

۸/۱ قاشق چایخوری

آب خنک

به میزان لازم

طرز تهیه :

آرد ،بکینگ پودر،پودر قند،وانیل و نمک  را با هم مخلوط كرده با كمك نوك انگشت کره قطعه قطعه شده را به خورد مواد می‌دهیم. بعد از آن‌كه به شكل خرده نان در آمد، زرده را اضافه می‌كنیم. سپس آب خنک را با قاشق چایخوری آنقدر اضافه می‌كنیم تا خمیر نرمی به ما بدهد. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت می‌دهیم. سپس آن را در قالب‌های كوچك تارت پهن كرده كف قالب‌ها را با چنگال سوراخ می‌كنیم و در فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه می‌پزیم. بعد از خنك شدن داخل تارت‌ها را با خامه فرم گرفته و فیله پرتقال پر می‌كنیم.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.