مشکلات پختن کیک

مشکلات پختن کیک

5 / 0
[ 0 رای ]

مشکلات پختن کیک

مشکلات پختن کیک

چرا کیک به اندازه کافی پف نکرده است ؟

» مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است

» میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است
» دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است     » هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است
» کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است     » بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است
» میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است     » اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است
» فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر

چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟

» روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است     » مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است
» کیک به اندازه کافی نپخته است

چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟

» کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است     » شکر ، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است
» کیک داخل قالب مانده و سرد شده است

چرا کیک حالت چروکیده و بهم فشرده دارد ؟

» قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است     » قالب بیش از حد چرب شده است
» مواد بیش از حد مخلوط شده است     » مقدار مایعات زیاد بوده است
» کیک بیش از حد پخته است

چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟

» دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است     » پخت کیک کافی نبوده است
» میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است     » قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است
» کیک در هنگام پخت تکان داده شده است     » در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است
» زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است     » بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است
» مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده است     » مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است

چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط ان فرو رفته است ؟

» فر قبل از پخت کیک گرم نشده است     » شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است
» مواد اندازه کافی مخلوط نشده است     » میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است
» میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است     » از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده است
» مواد به درستی در قالب پخش نشده است     » کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است

چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟

» مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است     » سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است
» مدت پخت کیک طولانی بوده است     » قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است
» کیک در معرض جریان هوا سرد شده است     » مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است
» مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است     » میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است

چرا کیک خمیری و سنگین است ؟

» مواد کیک خوب مخلوط نشده است     » تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است
» مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است     » دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است

چرا کیک به قالب چسبیده است ؟

» قالب ه درستی چرب نشده است     » قالب به درستی اردپاشی نشده است
» کیک به اندازه کافی نپخته است     » کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است

چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟

» مقدارچربی کیک کم بوده است     »مقدار شکر کیک کم بوده است
» مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است     » بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است
» مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است     » بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است
» مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است     » کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.