طبخ پیتزا لقمه ای

طبخ پیتزا لقمه ای

5 / 0
[ 0 رای ]

طبخ پیتزا لقمه ای

طبخ پیتزا لقمه ای

آرد ۲ لیوان  .  شیر یا آب ۲/۳ لیوان  .  عسل یا شکر ۱ قاشق چایخوری  .  مخمر فوری ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری  .  گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم  .  پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم  .  آویشن ۱ قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری  .  پیاز ۱ عدد  .  فلفل دلمه ای ۱ عدد  .  نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ؛ پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس فلفل دلمه ای خرد شده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل بزنید و کمی مخلوط کنید سپس مایه پیتزا را از روی حرارت بردارید.

برای تهیه خمیر پیتزا ابتدا شیر ولرم را با مخمر فوری مخلوط کنید سپس عسل ، آرد و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، حدود ۵ دقیقه خمیر را با دست ورز دهید سپس داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

پس از حجیم شدن خمیر تکه ای از خمیر بگیرید و با کمک وردنه خوب پهن و نازک کنید ، تا نیمه خمیر را از مایه پیتزا پر کنید و مقداری پنیر پیتزا روی مواد بپاشید سپس نیمه دیگر خمیر را روی مواد برگردانید و لبه های خمیر را با دست به هم بچسبانید.

سطح ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود ، پیتزاهای لقمه ای را داخل ماهیتابه داغ بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید یک طرف پیتزا طلایی شود سپس برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.