غذای قدیمی ایرانی (شش انداز)

غذای قدیمی ایرانی (شش انداز)

5 / 0
[ 0 رای ]

غذای قدیمی ایرانی (شش انداز)

غذای قدیمی ایرانی (شش انداز)

طرز تهیه شش انداز (یك غذای قدیمی ایرانی)

مواد لازم

۱ كیلو
پیاز

۲۰۰ گرم
روغن

نیم كیلو
گوشت بدون استخوان

۱۵۰ گرم آبلیمو

به مقدار خیلی كم
شكر
۶ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

پیاز را خرد كنید و در روغن تف دهید، گوشت را هم بعد از تمیز كردن خرد كرده وبا پیاز سرخ كنید. دو لیوان آب روی پیاز و گوشت سرخ شده بریزید و منتظر شوید تا گوشت كاملا بپزد، بعد آبلیمو وشكر را اضافه كنید و مدتی صبر كنید تا روغن روی گوشت و پیاز قرار بگیرد. حالا باید تخم مرغ ها را روی گوشت وپیاز بشكنید تا خود را بگیرد. وقتی كه تخم مرغ ها كاملا خودشان را گرفتند غذا آماده است. فقط مواظب باشید موقع سرو غذا تخم مرغ ها نشكند

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.