طرز پخت کوفته تبریزی معروف

طرز پخت کوفته تبریزی معروف

5 / 0
[ 0 رای ]

طرز پخت کوفته تبریزی معروف

طرز پخت کوفته تبریزی معروف

کوفته تبریزی
● مواد لازم:
گوشت ۳۵۰ گرم
جعفری ساطوری ۲۰۰ گرم
برنج نیم پز یک استکان
پیاز سرخ شده۵ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
فلفل دلمه ۲عدد
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ دو عدد
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق چایخوری

● طرز تهیه:

گوشت رابا دو قاشق از پیاز سرخ شده و ادویه و زردچوبه و فلفل کاملاً ورز دهید سپس سبزی و برنج و تخم مرغ را بیفزائید و باز ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
سپس از این مایه به اندازه یک تخم مرغ بردارید ودر روغن داغ سرخ کنید و برگردانید تا همه طرفشان سرخ شود.
سپس در روغن باقیمانده رب را تفت داده و فلفل و نمک و شکر و آبلیمو وسپس پیاز سرخ شده و یک لیوان آب را بیفزائید و بگذارید بجوش بیاید.

فلفل دلمه و گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کرده و کف یک قابلمه بزرگ یک ردیف از هر کدام بچینید سپس روی آنها کوفته های سرخ شده را فقط در یک ردیف بچینید و یک ردیف دیگر از گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای روی کوفته ها بچینید. بعد نصف سس را – که جوش باید باشد تا کوفته ها وا نروند – رویشان بریزید.
بعد از یکربع بقیه سس را روی کو فته ها بریزید و تقریباً بعد از یکربع دیگر، وقتی کوفته ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری آب داشت غذا حاضر است.

کوفته ها را در یک ظرف تخت بچینید و آبش را بهمراه گوجه فرنگی و فلفل های پخته مانند سس روی آن بدهید.
این کوفته علاوه بر اینکه بسیار لذیذ است و خیلی سریع آماده میشود چون لپه ندارد خیلی سبک است و برای بچه ها و افراد دارای ناراحتی معده نیز مناسب است

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.