دستور پخت کیک انبه ای

دستور پخت کیک انبه ای

5 / 0
[ 0 رای ]

دستور پخت کیک انبه ای

دستور پخت کیک انبه ای

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ‌۶۰ دقیقه
مواد لازم برای ۱۲ نفر:
آرد: ۵/۱پیمانه
جوش شیرین: ۸/۱ قاشق چای‌خوری
نمک: ۴/۱ قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر: ۲/۱ قاشق چای‌خوری
کره: نصف پیمانه
شکر: ‌یک و نیم پیمانه
تخم‌مرغ: ‌۳ عدد
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
خامه زده: نصف پیمانه
انبه: ۳ عدد رسیده و پوره شده
طرز تهیه:
• کف قالبها را چرب و کاغذ کنید.
• فر را از قبل روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
• آرد،‌جوش شیرین، ‌نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
• در یک ظرف بزرگ، با استفاده از همزن ، ‌کره و شکر را خوب هم بزنید.
• تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه به مخلوط اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید.
• وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
• مخلوط آرد را به آرامی وارد مخلوط تخم‌مرغ‌ها کنید.
• پوره انبه را به مخلوط اضافه کرده خوب هم زنید.
• مایه آماده شده را درون قالبهایی که از پیش آماده کرده‌اید بریزید.
• تابه را درون فر ، که از پیش گرم شده به مدت یک ساعت یا تا زمانی‌که خلال دندانی درون آن فرو کنید و تمیز بیرون بیاید حرارت دهید.
• در ۴۰ دقیقه نخست، درب فر را باز نکنید و پس از آن بگذارید کیک درون تابه ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.