سالاد کلم و ژامبون

سالاد کلم و ژامبون

5 / 0
[ 0 رای ]

سالاد کلم و ژامبون

سالاد کلم و ژامبون

در بخشهای قبلی هم درباره وعده های غذایی (شروع کننده، سوپ و سالاد) صحبت کردیم و گفتیم که آشپزی تنها درست کردن غذا نیست بلکه باید به اصول و تکنیکهای آن دقت شود.
سؤالی که اینجا مطرح می شود این است که آیا فقط سالاد از کاهو درست می شود؟ و فقط یک نوع سالاد وجود دارد؟ اما در جواب باید گفت که سالادهای متعددی وجود دارند که از مواد مختلفی از قبیل مواد پروتئین دار، سبزیجات، سس مایونز، سرکه، آبلیمو و غیره تهیه می شوند.
در ضمن میدانستید ۸۰۰ نوع سالاد با ملیتهای مختلف وجود دارد
سالاد کلم و ژامبون:
در این سالاد سبزیجات، مواد ویتامین دار و پروتئین دار و مواد دیگر وجود دارد.

مواد لازم:
کلم: ۴۰۰ گرم
هویج: دو عدد
ژامبون: ۳۵۰ گرم
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
سس مایونز: یک پیمانه
سس گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری
زیتون، گوجه فرنگی و کاهو برای تزئین سالاد
ابتدا کلم را به صورت رشته ای خرد می کنیم و بعد ژامبون را به صورت حبه ای خرد می کنیم و با هم مخلوط می کنیم، هویج را با رنده دنده ریز، رنده می کنیم، پیاز و فلفل را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم، سس گوجه فرنگی را با سس مایونز مخلوط کرده و داخل مواد می ریزیم.
برای تزئین سالاد، برگهای کاهو را داخل یک سینی می چینیم و سالاد را داخل آن می ریزیم، پوست یک گوجه فرنگی را به صورت گل لاله درآورده و روی سالاد می گذاریم و زیتونها را در کنار گل لاله (روی سالاد) تزئین می کنیم.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.