پودینگ برنج

پودینگ برنج

5 / 0
[ 0 رای ]

پودینگ برنج

پودینگ برنج
آروز کُن لِچه (پودینگ برنج)
برنج را در قابلمه مناسبی ریخته و آنقدر آب بریزید تا روی آن را بگیرد. پس از جوش آمدن آب بگذارید به مدت ۵ دقیقه بجوشد و بعد آن را آبکش کنید.
در یک قابلمه دیگر شیر را با چوب دارچین و لیمو روی حرارت بگذارید و بعد از این که جوش آمد، برنج را به آن اضافه کرده و حرارت را تا جای ممکن کم کنید. مرتب شیر برنج را هم بزنید تا برنج به حالت نیمه پخته در آید. وقتی که برنج نیم پز شد، شیر عسل را به آن اضافه کنید و آنقدر به پخت ادامه دهید تا برنج کاملاً نرم شود (برای امتحان کردن، یک دانه برنج را بین دو انگشت خود بگذارید تا متوجه شوید پخته است یا خیر)، فراموش نکنید که باید مرتب مایه را هم بزنید.
پودینگ را داخل یک کاسه ریخته و روی آن را با پودر دارچین تزئین کنید.
مناسب برای: ۸
مواد لازم:
•۲۵۰ گرم برنج دانه متوسط
•۲۵/۱ لیتر شیر پرچرب
•۱ تا ۲ چوب دارچین
•یک حلقه برش لیمو ترش
•یک قوطی ۳۹۵ گرمی شیر عسل
•کمی پودر دارچین
چه چیزی بخرید:
برنج دانه متوسط, شیر پرچرب, شیر عسل
خلاصه ای در باره این رسپی:
برای تهیه این پودینگ می توانید از شیر غلیظ نیز استفاده نمایید، هر چند به نوعی تقلب به حساب می آید اما به این شکل دسری لذیذ، شیرین و بسیار نرم به دست می آید.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.