دسر فرانسوی (شارلوت)

دسر فرانسوی (شارلوت)

5 / 0
[ 0 رای ]

دسر فرانسوی (شارلوت)

دسر فرانسوی (شارلوت)
مواد لازم:
خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
بستنی وانیل ۲۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
مغز گردوی خرد شده به مقدار لازم
موز ۱ عدد
شكلات سیاه خرد شده به مقدار لازم
كمپوت هلو به مقدار لازم
مارمالاد به مقدار لازم
نان رولت به مقدار لازم
روش تهیه:
خامه و بستنی را با همزن برقی بزنید.
سفیده تخم مرغ را نیز با میكسر بزنید تا كاملاً پُف كند.
بعد آن را به مخلوط خامه و بستنی اضافه كنید.
آن گاه مغز گردو، موز، شكلات و كمپوت را بیفزایید.
مارمالاد را روی نان رولت بمالید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
سپس آن را نازك ببرید و داخل كاسه مناسبی بچینید.
حالا مخلوط بستنی را روی رولت بریزید و كاسه را به مدت ۵ یا ۶ ساعت داخل فریزر نگه دارید.
اكنون شارلوت را از قالب خارج كنید و اطراف آن را با شكلات و خامه تزیین نمایید.
انرژی كل: ۲۵۰۰ كیلو كالری

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.