شیرینی سنتی کرمان

شیرینی سنتی کرمان

5 / 0
[ 0 رای ]

شیرینی سنتی کرمان

شیرینی سنتی کرمان

شیرینی کلمپه (شیرینی سنتی کرمان)
مواد لازم:
شیر: یک پیمانه
زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
آرد سفید گندم: ۵ پیمانه
روغن جامد: ۲ پیمانه
بیکینگ پودر:‌ نصف قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
• فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
• روغن را حرارت دهید سپس آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
• با استفاده از همزن، تخم‌مرغ‌ها را هم زده، آن‌ها را همراه با شیر و بیکینگ پودر به مخلوط درون ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• بگذارید خمیری که آماده کرده‌اید تا ۳۰ دقیقه،‌استراحت کند.
• خمیر را روی سطح صاف آردی، با وردنه به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن کنید و و با قالب گرد آن را قالب بزنید.
• بر روی یکی از لایه‌ها به اندازه یک قاشق سرصاف، از مخلوط خرما را بریزید و لایه گرد بعدی را بر روی مخلوط خرما قرار دهید و با انگشت دو لایه را به هم بچسبانید و با دست خمیر را پیچ دهید و با مهر شیرینی پزی روی آن را نقش بیاندازید.
• شیرینی‌ها را درون سینی مخصوص شیرینی پزی در قسمت میانی فر، بچینید و به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه آن‌ها را حرارت دهید تا طلایی رنگ شوند.
مواد لازم برای مخلوط خرما
روغن جامد: نصف پیمانه
خرما: ۵۰۰ گرم
گلاب: مقداری
طرز تهیه:
• پوست و هسته خرما را درآورده و خرما را پوره کنید.
• به پوره، روغن و گلاب را اضافه کنید

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.