تهیه نان برنجی خوشمزه در خانه

تهیه نان برنجی خوشمزه در خانه

5 / 0
[ 0 رای ]

تهیه نان برنجی خوشمزه در خانه

تهیه نان برنجی خوشمزه در خانه

مواد لازم:
آرد برنج نرم: نیم کیلو
گلاب: یک سوم پیمانه
پودر قند نرم: ‌۱۷۵ گرم
تخم‌مرغ: ‌یک عدد
روغن جامد: ۲۵۰ گرم
هل کوبیده: کمی
سیاه دانه: کمی
طرز تهیه:
• پودر قند، روغن جامد و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده، و با استفاده از همزن آنقدر هم بزنید تا کاملا نرم شود.
• سفیده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم زنید طوری که سفت و سفید شود و از ظرف نریزد.
• سپس آن را به مخلوط زرده و پودر قند و روغن افزوده، گلاب را نیز اضافه کنید.
• پس از اینکه مواد فوق را کاملا با هم مخلوط کردید، آرد برنج را به آن اضافه کنید.
• روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و بگذارید تا ۲ ساعت بماند.
• یک ورق کاغذ روغنی را روی سطح صافی قرار داده، خمیر را روی آن بگذارید.
• یک عدد کاغذ روغنی را نیز بر روی خمیر قرار داده، و خمیر زیر آن را با وردنه به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید.
• سپس خمیر را به اشکال مورد نظر قالب زنید.
• اگر مایل باشید با دست و بدون قالب به خمیر شکل دهید، خمیر را به صورت گلوله‌های کوچکی درآورده و در دست کمی پهن کنید و با وسیله‌ای استوانه‌ای روی آن نقش بیاندازید.
• یک برگ کاغذ روغنی در سینی فر قرار داده، سپس شیرینی‌ها را درون آن بچینید.
• روی شیرینی‌ها مقداری پودر پسته و سیاه دانه بریزید.
• شیرینی‌ها را روی دمای ۱۵۰درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه حرارت دهید

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.