دسر ساده فرانسوی

دسر ساده فرانسوی

5 / 0
[ 0 رای ]

دسر ساده فرانسوی

دسر ساده فرانسوی

کلافوتی یک دسر ساده فرانسوی هست که معمولا در فصل تابستون با میوه های تابستونی درست میشه. این دفعه من این دسر رو با آلو درست کردم ولی کلافوتی با میوه هایی مثل زرد آلو، شلیل، یا هلو هم خوشمزه میشه. بهترین موقع برای سرو کردن این دسر درست موقعی هست که دسر رو از تو فر در میارین. کلافوتی همینطوری خوشمزست ولی اگر خواستین میتونین با بستنی سروش کنید.
مواد لازم
کره ۴ قاشق غذاخوری آب کرده
آلو ۴۵۰ گرم
تمشک ۱ پیمانه (در صورتی که تمشک در دسترس نیست میتونین از گیلاس یا توت فرنگی استفاده کنید)
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲/۱ پیمانه
وانیل یک قاشق مربا خوری
شکر ۲/۱ پیمانه بعلاوه ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۳/۱ ۱ پیمانه
طرز تهیه
پنجره فر را روی طبقه دوم از بالا قرار دهید و فر را روی درجه ۳۷۵ فارنهایت یا ۱۹۰ سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود
یک ظرف با حجم ۲ لیتر رو خوب با کره چرب کنید. آلو را نصف کنید و هسته آنرا خارج کنید و آلو ها را ته ظرف بچینید. به شکلی که قسمت بریده شده آلو پایین باشد. اگر آلو ها خیلی بزرگ بودن میتونین به ۴ قسمت تقسیمشون کنید. تمشک ها را روی آلو ها بریزید.
توی یک کاسه تخم مرغ ها را خوب بزنید. کره و آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس وانیل، ۲/۱ پیمانه شکر و شیر را اضافه کنید.
مخلوط را روی میوه بریزید و داخل فر بگذارید. بعد از ۳۰ دقیقه کلافوتی را از فر خارج کنید و ۲ قاشق شکر باقی مانده را روی آن بپاشد و دوباره داخل فر بگذارید تا برای ۳۰ دقیقه دیگر بپزد تا روی آن هم برشته شود

دیدگاه کاربران 1
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

آموزش آشپزی در دوشنبه , ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ گفته :

ممنون عالی بود