آموزش تهیه دسر پسته

آموزش تهیه دسر پسته

5 / 0
[ 0 رای ]

 آموزش تهیه دسر پسته

آموزش تهیه دسر پسته

مواد لازم :

نشاسته نصف پیمانه
پسته خام خردشده و شکر از هر کدام یك پیمانه
شیر و آب از هر کدام دو پیمانه
گلاب دو قاشق غذاخوری
مغز هل یك قاشق چایخوری

طرز تهیه :

تمام مواد را با هم مخلوط كرده و روی حرارت گذاشته، مدام هم بزنید تا مخلوط كاملا سفت شود. در انتها گلاب و مغز هل را به آن اضافه كرده و در ظرف مخصوص بریزید. سپس با خامه و خلال پسته آن را تزئین كنید.

 

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.